Sistem elektronskog ili baterijskog zaključavanja ormana
Elektronski sistem zaključavanja nudi posetiocima povećanu bezbednost svojih stvari koje se čuvaju u ormarima.

Napredno rešenje za ormane, svlačionice, garderobe sa elektronskim zaključavanjem - visoki stepen bezbednosti i lakoća upotrebe za posetioce.


Sistem elektronskog zaključavanja obezbeđuje jednostavan i ergonomski način zaključavanja i otključavanja ormara (svlačionica, garderoba). Kada je ormar otvoren, zvučni i vizuelni alarm se automatski aktivira. Softversko rješenje osigurava vizualizaciju celokupnog prostora garderobe, statistiku popunjenosti i trenutni status ormara, arhivu brave i zaključavanja ormara. Možemo birati između različitih beskontaktnih Mifare, Legic ili ISO tehnologija za upravljanje ormarima. Nosač čitanja / pisanja omogućava siguran i pouzdan rad sa visokim nivoom zaštite prenosa podataka između nosača i modula za čitanje. Beskontaktna tehnologija vam omogućava da birate između različitih vrsta medija, kao što su kartica, narukvica ili privezak.

Sistem upravljanja garderobom/svlačionicom/ormanom dizajniran je za sve institucije koje žele da posetiocima pruže siguran način skladištenja vlastitih predmeta u ormarima u vreme korišćenja usluga ustanove.

  • Povećajte udobnost za korisnike.
  • Povećanje sigurnosti za predmete stavljene u ormare.
  • Viši nivo sigurnosti sa zvučnim i vizuelnim alarmima.
  • Procedura upotrebe ormara.
  • Dodeljivanje prava na korišćenje garderobe u zavisnosti od tipa korisnika.
  • Smanjenje troškova održavanja.
  • Laka zamena izgubljene narukvice, kartice.

Katalog proizvoda

kartice

Katalog proizvoda

programska oprema

Katalog proizvoda

gat 700

Katalog proizvoda

945119 GAT Lock Administration 16 250 1

Katalog proizvoda

GAT Info

Upit