Zlatni SERTIFIKAT za naš RAD
Drugu godinu za redom, dobili smo AAA kreditni certifikat, koji potvrđuje da smo pouzdan, verodostojan i nisko rizičan poslovni subjekt za saradnju sa poslovnim partnerima. Zlato kreditne sertifikat preuzimaju isključivo kompanije koje imaju najviši kreditni rejting tri uzastopne godine.
Certifikat AAA si
Prema najnovijim analizama kompanije Bisnode, Tenzor pripada u 4,7% poslovnih subjekata u Sloveniji, koji se mogu pohvaliti najvišim zlatnim kreditnim rejtingom.
Kreditni rejting izvrsnosti predstavlja najviši rejting ekonomskih operatera i zasnovan je na finansijskim izveštajima (bonitet, kreditna sposobnost, zaduženost, profitabilnost, itd.) za poslednju finansijsku godinu i predviđa sigurnost poslovanja u narednih 12 meseci. Sa dobijenim sertifikatom o izvrsnosti, dodatno učvršćujemo našu reputaciju i poverenje u domaće i inostrano poslovno okruženje.
Analitička kuća Bisnode, najveći partner Dun & Bradstreet kreditnog rejtinga, obavlja finansijsku analizu kompanija u okviru međunarodnog projekta i ima dugogodišnju tradiciju u davanju certifikata o izvrsnosti kreditnog rejtinga u 18 evropskih zemalja, uključujući i u Sloveniji.

Upit