Sprečimo širenje virusa ograničavanjem broja klijenata u objektu
Prikazivanje broja klijenata u poslovnom objektu u realnom vremenu. "REMS live monitor" je rešenje koje koristeći brojač posetilaca, prati ulaske i izlaske klijenata odnosno kupaca u neki lokal. Program vodi evidenciju o prosečnom i trenutnom broju klijenata u objektu. Osim ovih podataka na monitoru se mogu prikazati i podaci o prosečnom zadržavanu, kao i dodatne informacije o merama koje je potrebno sprovesti tokom boravka u objektu.
Rems live monitor (1)

Naš razvojni tim je u imajući u vidu epidemiju Covid-19 virusa izradio programsko rešenje koje omogućava vlasnicima lokala, ekspozitura i drugih poslovnih objekata laki nadzor i upravljanje brojem klijenata u nekom poslovnom prostoru. Integrisani sistem se sastoji od brojača posetilaca, računara i monitora. Na ekranu monitora se prikazuje trenutan i maksimalni broj ljudi koji je dozvoljen za taj lokal. Ukoliko je maksimalni broj postignut prikazivaće se obaveštenje "STOP". Na taj način klijenti koji čekaju ispred poslovnog objekta znaju da moraju sačekati dok neko ne izadje iz objekta. Ukoliko maksimalni broj klijenata nije postignut prikazivaće se trenutni i ukupni maksimalni dozvoljeni broj klijenata. Osim toga na ekranu se mogu prikazivatii drugi statistički podaci kao i obaveštenja, odnosno uputstva kojih je potrebno pridržavatise unutar poslovnog prostora.

Ugradjeni brojač posetilaca (People counter) se nakon epidemije može koristiti za druge poslovne potrebe i generisanje drugih statističkih izveštaja i prikaza podataka.

Upit