15. međunarodni sajam Horeca u Beogradu
Grupa Tenzor na međunarodnom sajmu Horeca, sajmu turizma i opreme za hotele i banje, od 21. do 24. februara, u Beogradu, Srbija.
Horeca

Sajam Horeca je međunarodni sajam posvećen najsavremenijoj opremi za hotele, banje i termalne objekte. Grupa Tenzor će predstaviti nove inovacije u oblasti integracije inteligentnih soba, hotelskih elektronskih bravica, sobnih sefova i mini-barova, kao i kontrole pristupa baznim kompleksima, spa i vellness oazama.

Biće to prilika da se još predstave najsavremeniji proizvodi i usluge, trendovi u načinu poslovanja, snabdevanju i funkcionisanju hotela, restorana i ostalih ugostiteljskih objekata.
Najznačajnije svetske kompanije, koje se bave proizvodnjom i distribucijom hotelsko-ugostiteljske opreme, predstaviće svoj asortiman – opremu za kuhinje, restorane, barove, hotele, sigurnosne i rezervacione sisteme, posteljinu, opremu za čišćenje, pekarski i poslastičarski program, opremu za bankete, stručnu literaturu i publikacije. Uvođenjem novih tehnologija i standarda u opremanje turističkih objekata unapređuje se i celokupna turistička privreda, zbog čega ovaj segment poslednjih godina postaje sve značajniji i zastupljeniji na Sajmu.

Upit